foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Aktualności

27.08.2020

Drodzy Studenci i Doktoranci Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie.

Rusza rekrutacja na warsztaty Challenge Labs, które wykorzystują metodologię service & human design w celu rozwiązania wyzwań przemysłu spożywczego.

Uczestnicy wydarzenia tworzą różnorodne pod względem wiedzy i doświadczenia zespoły składające się z absolwentów studiów magisterskich, doktorantów oraz młodych specjalistów z zakresu technologii żywności i żywienia człowieka, dietetyki, biotechnologii, gastronomii, informatyki, psychologii i kierunków biznesowych.

Zaprojektuj żywność przyszłości i wygraj do 12 000 zł na realizację swojego pomysłu!

W tym roku organizacja EIT Food (część Europejskiego Instytutu Innowacji i Technologii (EIT)) będzie gościć ekspertów i zajmować się wyzwaniami takich firm i organizacji jak m.in. Danone, Maspex, MOWI, Lisner, Banki Żywności, Roślinnie Jemy.

Challenge Labs to świetna okazja aby poznać metody projektowania innowacji oraz ekspertów i trendy ważne dla wiodących firm spożywczych.

Zgłoszenia do udziału w Challenge Labs przyjmowane są do 20 września 2020 r.
- wystarczy wypełnić krótki formularz na https://jedzenieprzyszlosci.pl/ .

Ulotka z informacjami o wydarzeniu oraz linki z podsumowania pierwszej edycji oraz wywiadów z ekspertami z wyżej wymienionych firm. 

files/foodscience/2020/challenge_labs_-_zaproszenie_do_warsztatow.pdf
 

Informacje telefoniczne i mailowe na temat ww. programów: Adriana Bałazy: +48 579 837 337, adriana.balazy@eitfood.eu



Pełnomocnik Rektora ds. Innowacji
Dr hab. inż. Bartosz Sołowiej, prof. uczelni
 


« wstecz