[ MENU DODATKOWE ]


KIERUNKI od A do Z

« wstecz

 

Wydział Agrobioinżynierii     
Wydział Medycyny Weterynaryjnej     
Wydział Biologii, Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki    
Wydział Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu     
Wydział Inżynierii Produkcji     
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii     

 

 

Spis A do Z:

 

 A

 

  Agrobiznes
  Architektura krajobrazu

 

 B

 

  Behawiorystyka zwierząt
  Bioinżynieria
  Biologia 
  Biotechnologia
  Bezpieczeństwo i higiena pracy 
  Bezpieczeństwo żywności
  Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności

 

C

 

  Chłodnictwo, klimatyzacja i technologie zintegrowane

 

D

 

  Dietetyka
  Doradztwo w obszarach wiejskich

 

E

 

  Ekonomia
  Ekoenergetyka

 

G

 

  Gastronomia i sztuka kulinarna
  Geodezja i kartografia
  Gospodarka przestrzenna

 

H

 

  Hipologia i jeździectwo
  Hortiterapia

 

I

 

  Inżynieria bezpieczeństwa
  Inżynieria chemiczna i procesowa
  Inżynieria rolnicza i leśna
  Inżynieria przemysłu spożywczego
  Inżynieria środowiska

 

L

 

  Leśnictwo

 

 

O

 

  Ochrona roślin i kontrola fitosanitarna
  Ochrona środowiska
  Ogrodnictwo

 

R

 

  Rolnictwo

 

T

 

  Technologia żywności i żywienie człowieka
  Towaroznawstwo
  Transport i logistyka
  Turystyka i rekreacja

 

W

 

  Weterynaria
  Wychowanie fizyczne, specjalność jeździectwo i sporty wodne, specjalizacja nauczycielska

 

Z

 

  Zarządzanie i inżynieria produkcji
  Zarządzanie jakością w produkcji roślinnej
  Zielarstwo i terapie roślinne
  Zootechnika