foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76




Informacje

« wstecz

 

  Adres: Wirtualny Dziekanat   Na skróty:

  ul. Skromna 8
  20-704 Lublin,
  tel. +48 81 462 33 74
       +48 81 462 33 92
  e-mail: dziekanat.nzb@up.lublin.pl





 

 

DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU

Dziekanat czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.00 - 15.00
 
DNI I GODZINY PRACY DZIEKANATU DLA STUDENTÓW
DZIEŃ TYGODNIA
GODZINY
 Poniedziałek 11:00 - 14:00
 Wtorek 11:00 - 14:00
 Środa NIECZYNNY
 Czwartek 11:00 - 14:00
 Piątek 11:00 - 14:00
 Sobota (dla studentów studiów niestacjonarnych) 9:00 - 13:00

 

 

OBSŁUGA STUDENTÓW:

 

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
Studia Stacjonarne I stopień I, II rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Stacjonarne I stopień III, IV rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Stacjonarne II stopień I, II rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Niestacjonarne I stopień III, IV rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74
Studia Niestacjonarne II stopień II rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74

 

BIOTECHNOLOGIA
Studia Stacjonarne I stopień I, II, III, IV rok inż. Aleksandra Rolewicz tel. +48 81 462 33 92
Studia Stacjonarne II stopień I, II rok inż. Aleksandra Rolewicz tel. +48 81 462 33 92
         

 

DIETETYKA
Studia Stacjonarne I stopień I, II, III rok mgr Monika Sugier tel. +48 81 462 33 92
Studia Niestacjonarne I stopień I, II, III i IV rok mgr Monika Sugier tel. +48 81 462 33 92

 

ŻYWIENIE CZŁOWIEKA I DIETETYKA
Studia Stacjonarne II stopień I, II rok mgr inż. Natalia Grodzieńska
tel. +48 81 462 33 74
Studia Niestacjonarne II stopień II rok mgr Monika Sugier tel. +48 81 462 33 92

 

GASTRONOMIA I SZTUKA KULINARNA
Studia Stacjonarne I stopień I rok
inż. Aleksandra Rolewicz
tel. +48 81 462 33 92
Studia Niestacjonarne I stopień I  rok
inż. Aleksandra Rolewicz
tel. +48 81 462 33 92
         
Studia III stopnia, dyscyplina: technologia żywności i żywienia
Studia Stacjonarne I, II, III, IV rok mgr inż. Natalia Grodzieńska tel. +48 81 462 33 74